Etusivulle

Governia ostaa Pajakulma Oy:n koko osakekannan Raskone Oy:ltä

Governia Oy ja Raskone Oy ovat 20.5.2015 allekirjoittaneet kauppakirjan, jolla Governia ostaa koko Pajakulma Oy:n osakekannan Raskone Oy:ltä. Pajakulma Oy on erikoishyötyajoneuvojen suunnittelu-, valmistus-, huolto-, ja komponenttipalveluja tarjoava asiantuntijayritys.

”Nyt toteutettu yrityskauppa tukee Pajakulmassa meneillään olevia toiminnan kehitysprosesseja ja mahdollistaa näin yhtiön liiketoimintojen kehittämisen myös tulevaisuudessa”, toteaa Governia Oy:n toimitusjohtaja Timo Kankuri.

Pajakulma Oy:n toiminta jatkuu Governia Oy:n omistuksessa toimitusjohtaja Juha Paapan johdolla ja nykyisen henkilöstön voimin eikä kaupalla ole henkilöstövaikutuksia.

Raskone Oy:lle kauppa on seurausta johdonmukaisesta strategisesta linjauksesta. ”Raskone panostaa korjaamotoimintojen kehittämiseen, aktiiviseen asiakastyöhön ja uusiin palveluihin”, kertoo Raskone Oy:n toimitusjohtaja Timo Seppä.

Pajakulma Oy varustelee monikäyttöiset hyötyajoneuvot asiakkaan tarpeen mukaan ja varmistaa niiden tuottavuuden maksimoinnin ja toimintavarmuuden. Yritys on perustettu vuonna 1928. Liikevaihto vuonna 2014 oli 20,2 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 103. Lisätietoja: www.pajakulma.fi