Suomalais-Venäläinen kauppakamari ja Pietarin Suomi-Talo tiivistävät yhteistyötään

Strateginen kumppanuussopimus tiivistää Suomalais-Venäläisen kauppakamarin ja Pietarin Suomi-Talon jo ennestään aktiivista yhteistyötä. Yrityksille on jatkossa tarjolla yhä parempia tukipalveluita ja tilaratkaisuja, kun niiden tunnettuutta ja saavutettavuutta vahvistetaan Pietarissa.

Yhteistyön tiivistäminen on erityisen ajankohtaista nyt, kun Venäjän markkinat avautuvat koronan jälkeen. Suomalaisten yritysten odotetaan aktivoituvan markkinoilla, mikä näkyy nopeasti erityisesti Pietarissa.

Kehitämme yhdessä uusia palvelukokonaisuuksia yritysten käyttöön. Kumppanuudella täydennämme hienosti toistemme tarjontaa ja voimme yhdessä palvella yrityksiä entistä laajemmin ja vahvemmin, sanoo Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen.

Vastavuoroinen näkyvyyden ja tunnettuuden edistäminen säästää kummankin organisaation resursseja, joita voidaan ohjata yritysten palvelemiseen. Lisäksi tarkoitus on hakea yhdessä kustannustehokkuutta, joihinkin hallinnollisiin prosesseihin.

Kauppakamarin jäsenille on luvassa myös joitakin etuja Suomi-Talon palvelujen käytössä, Jaana Rekolainen jatkaa.

Pietarin Suomi-Talo yhdistää liike-elämän eri alojen asiantuntijat sekä taide- ja kulttuuritoimijat. Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Pietarin toimisto sijaitsee Suomi-Talossa.

Suomi-Talon upeat puitteet ja tilaratkaisut Pietarin keskustassa antavat hyvän perustan ja näköalapaikan niin yrityksille, yhteisöille kuin kulttuuritoiminnalle.

Suomi-Talo tekee kumppaneidensa kanssa tiivistä yhteistyötä, joten kontaktit asiakkaan tarvitsemiin palveluntarjoajiin järjestyvät helposti. Yhdistämällä asiakkaan tarpeet ja Suomi-Talon kumppaniverkosto, luodaan puitteet onnistumiseen Venäjän toiminnoissa tai projektin aloituksessa, sanoo Maaret Heiskari, Pietarin Suomi-Talon hallituksen puheenjohtaja

Lisätietoja:
Jaana Rekolainen, toimitusjohtaja, Suomalais-Venäläinen kauppakamari, puh. 0400 457743
Maaret Heiskari, Pietarin Suomi-Talon hallituksen puheenjohtaja 050 4714774

Suomi-Talo on yritysten ja kulttuuritoimijoiden kumppani sekä tapahtumien keskus Pietarissa

Suomi-Talo on ainutlaatuinen tila- ja palvelukokonaisuus, jonka kumppaniverkosto auttaa suomalaisia yrityksiä vientiponnisteluissa sekä luo edellytykset menestyvään toimintaan Venäjällä. Aivan Pietarin ydinkeskustassa sijaitseva Suomi-Talo vuokraa erilaisia toimisto-, kokous- ja edustustiloja liike-elämälle, residenssitiloja kulttuuritoimijoille sekä mahdollistaa Venäjän markkinat tuntevien huippuasiantuntijoiden hyödyntämisen. Suomenkielinen toimintaympäristö ja yhteisön palvelut tarjoavat kaikenkokoisille yrityksille sekä taide- ja kulttuuritoimijoille hienon kokonaisuuden, josta voi varata omiin tarpeisiin sopivan ratkaisun päiväksi, kuukaudeksi tai vaikka koko vuodeksi.

suomi-talo.fi/

Suomalais-Venäläinen kauppakamari – ainutlaatuinen mahdollisuuksien verkosto

Suomalais-Venäläinen kauppakamari, SVKK, on johtava Venäjän-kaupan asiantuntija- ja edunvalvontaorganisaatio, joka yhdistää suomalaisen osaamisen ja mahdollisuuksien Venäjän. Meillä työskentelee yli 20 Venäjän-kaupan asiantuntijaa, jotka palvelevat yli 640 suomalaista ja venäläistä jäsenyritystä sekä kaikkia Venäjän-kaupasta kiinnostuneita.

Rakennamme liiketoiminnan mahdollisuuksia Suomen ja Venäjän välille tarjoamalla yrityksille parhaan tavan hyödyntää Venäjän-kaupan mahdollisuudet. Meidän tärkein tehtävämme on auttaa asiakastamme menestymään. Meiltä saat aina ajantasaista ja luotettavaa tietoa Venäjän kaupasta ja liiketoimintaympäristöstä.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Sen Venäjän-toimistot sijaitsevat Moskovassa, Pietarissa ja Jekaterinburgissa. Kauppakamarin Pietarin toimisto sijaitsee Suomi-Talossa.

www.svkk.fi